Radio Khaos – Weekly Pick #11

Korang yang mana suka discover new band / genre atau yang dah bosan dengar lagu sama jer tu elok sangat join kitaorang kat Clubhouse Ahad ni 9 Oktober 9:00 malam untuk segment Weekly Pick Radio Khaos.

Dalam segment ni korang boleh discover band-band serta lagu-lagu baru yang best, jadi tak lah bosan dengan band dan lagu sama saja kan.

Weekly Pick minggu ini akan menampilkan band-band seperti:

Ewigkeit
Altars
The Inferno Doll
Severed Headshop
Imaginature
Exaltation
Taking Balfour

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content protected